Matematik
proportionalitet - potenssammenhæng?
09. juni 2008 af
Yndlingsbabe (Slettet)
hej hvordan er ligefrem og omvendt propornalitet en potenssammenhæng?
Svar #1
09. juni 2008 af Mester_Bean (Slettet)
en potenssammenhæng skrives generelt som y=bx^a
ligefrem proportionalitet udtrykkes ved y=cx=cx^1
omvendt proportionalitet udtrykkes ved y=d/x=dx^(-1)
kan du se en sammenhæng med forskriften for en potensfunktion?
ligefrem proportionalitet udtrykkes ved y=cx=cx^1
omvendt proportionalitet udtrykkes ved y=d/x=dx^(-1)
kan du se en sammenhæng med forskriften for en potensfunktion?
Skriv et svar til: proportionalitet - potenssammenhæng?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
