Dansk
Dansk eksamen - medieområde
09. juni 2008 af
connieseide (Slettet)
Hej.
Jeg skal op i dansk d. 24, og har ind til videre læst på den litterære del.
Er der nogen, som har gode råd eller links til det sproglige og det mediemæssige stofområde - det ville være til stor hjælp.
På forhånd tak;)
Jeg skal op i dansk d. 24, og har ind til videre læst på den litterære del.
Er der nogen, som har gode råd eller links til det sproglige og det mediemæssige stofområde - det ville være til stor hjælp.
På forhånd tak;)
Svar #2
09. juni 2008 af missheidi (Slettet)
Sørg for at læse det der står i pensummet.!!
Vores lærer, havde i vores pensum skrevet over emner som fx:
"Nyheder og nyhedsformidling"
"Dokumentar"
"Ungdomssprog"
Der kan man så regne ud fra overskriften hvilket der høre til hver.
Medier= sørg for at have styr på de forskellige former for medier.
Sprog = ---------------II---------------------------- for sprog..
Vores lærer, havde i vores pensum skrevet over emner som fx:
"Nyheder og nyhedsformidling"
"Dokumentar"
"Ungdomssprog"
Der kan man så regne ud fra overskriften hvilket der høre til hver.
Medier= sørg for at have styr på de forskellige former for medier.
Sprog = ---------------II---------------------------- for sprog..
Skriv et svar til: Dansk eksamen - medieområde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
