Matematik

To trekanter

21. september 2004 af hrskitzo (Slettet)
Hej

Jeg voæ høre om der er nogle som kan hjælpe mig, med en opgave?

Opgaven:

I trekanterne ABC og A1B1C1 er vinkel A = vinkel A1 og vinkel B = vinkel B1. Endvidere er siden AC = 2 og siden A1B1 = 6. Arealet af trekant A1B1C1 er 21.

På forhånd tak

/Hrskitzo

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2004 af Lurch (Slettet)

jaaaa...... men hvad søger du svar på?

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

og opgaven er?

Svar #3
21. september 2004 af hrskitzo (Slettet)

Sorry.

Man skal finde:

Beregn i trekant ABC længden af højden vinkel B

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2004 af Lurch (Slettet)

jeg er pt ret blank på den her. kan ikke lige finde den rigtige tilgang til skidtet.
Du må meget gerne skrive svart når du har det

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2004 af matematiker (Slettet)

har du ikke fået oplyst størelsen på nogle vinkler???

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Du må lige kigge dit eget spørgsmål igennem.

Trekanterne er ens, men fra den data du oplyser kan forholdet for den sags skyld være k=1.

Skriv et svar til: To trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.