Debat

Forklar en sætning

10. juni 2008 af crew (Slettet)
Hi people.

Den her sætning er total langt ude. kan ikke få den til at give mening:

"Marck is in London. Hella hot so inside in the AC is where ill be.."

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2008 af BigEyes (Slettet)

What ???

Svar #2
10. juni 2008 af crew (Slettet)

Ja WHAT? :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2008 af Da-ted (Slettet)

Marck er et navn. Marck er er i London.. Hella hot = It is hell of a lot hot
.. AC er et bilmærke/bil ... ill be = 'ill be = he'll be = he will be

Altså

Marck is in London. It is very hot so inside the Car is where he will be

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2008 af Da-ted (Slettet)

Oh den sq oversættes?

Marck er i London. Det er helvedes varmt så han vil være (at finde) indeni AC'en

Svar #5
10. juni 2008 af crew (Slettet)

AC'en er altså aircondition?

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. juni 2008 af Da-ted (Slettet)

Ah self... Air Conditioning er nok bedre end AC (som er et bilmærke) men ved ikke hvorfor jeg ikke tænkte på det... Du har nok ret.. AC = Air Conditioning

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. juni 2008 af Da-ted (Slettet)

air conditioner *

Svar #8
10. juni 2008 af crew (Slettet)

Hehe. :) Det er okay. Den er mærkelig den sætning, right?

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. juni 2008 af Da-ted (Slettet)

#8
80'er slang tror... Hella weak

Skriv et svar til: Forklar en sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.