Dansk

Mundlig dansk- hvordan?

11. juni 2008 af Raportøren (Slettet)
Hej er der nogen der ved hvordan den mundlige danskeksamen i folkeskolen fungerer? hvad skal man? er der noget man skal trække eller...?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2008 af laura-gregers (Slettet)

til eksamen kommer man ind, hilser lige på sencor, og trækker så et eksamensoplæg. det kan være flere forskellige ting. eks: en artikel, novelle, essy, reklame, krotfilm, billed (det afhænger af hvad i har opgivet og gennemgået). når man så har trukket får man 40 min hvor man sidder i et lokale alene, og hvor man kun må have sine egne noter og ordbog med. når de 40 min så er gået kommer man ind (og der må man kun have det man har skrevet i forberedelses rummet med - du må altså ikke have det med ind, hvis du skriver direkte på en analysemodel!!!) og så snakker man om det man har trukket i ca. 15 min, hvor din lære og sencor stiller spørgsmål. derefter går du udenfor og venter nogle minutter, og så kommer du ind igen og får at vide hvilken karakter du har fået, og hvorfor.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2008 af boingr (Slettet)

Svar #1

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2008 af Kasper888999 (Slettet)

må man ikke have analysemodellen med ind?

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2008 af Nulle02 (Slettet)

3# jo det må du vist godt, jeg er ikke helt sikker. men altså da jeg var oppe i dansk tjekkede de overhovedet ikke hvad jeg havde med.

Skriv et svar til: Mundlig dansk- hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.