Matematik
reducering
22. september 2004 af
Carter (Slettet)
(1)/(x+1) + (4)/(x+2) - (5x-6)/(x+1)(x+2)
= (x+2)/(x+1)(x+2) + (4x+4)/(x+1)(x+2) - (5x-6)/(x+1)(x+2)= 12/(x+1)(x+2)
er det ikke rigtig nok???
= (x+2)/(x+1)(x+2) + (4x+4)/(x+1)(x+2) - (5x-6)/(x+1)(x+2)= 12/(x+1)(x+2)
er det ikke rigtig nok???
Svar #1
22. september 2004 af Damon (Slettet)
Prøv at sæt nogle flere paranteser - tror ikke du mener det du skriver
Skriv et svar til: reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
