Kemi
Photokemi: Quenching
14. juni 2008 af
Ole Sørensen (Slettet)
Hey, jeg sidder med en opgave der er formuleret som følger:
"Benzophenon tripletter (E_T = 290 kJ/mol) quenches diffusionskontrolleret og lige effektivt af napthtalen (E_T = 256 kJ/mol) og 2-iodonaphtalen (E_T = 252 kJ / mol).
Anvendes Stern-Volmer ligningen til at bestemme k_q for quenchingen af biacetyl tripletter (E_T = 235 kJ/mol) i benzen ved 20 grader, da bliver hældningskoefficienten i Stern-Volmer plottet i de 2 tilfælde derimod ikke den samme. Hvorfor? (Den er lidt snedig)."
Er der nogen som har nogle gode idéer til hvorfor det forholder sig sådan?
"Benzophenon tripletter (E_T = 290 kJ/mol) quenches diffusionskontrolleret og lige effektivt af napthtalen (E_T = 256 kJ/mol) og 2-iodonaphtalen (E_T = 252 kJ / mol).
Anvendes Stern-Volmer ligningen til at bestemme k_q for quenchingen af biacetyl tripletter (E_T = 235 kJ/mol) i benzen ved 20 grader, da bliver hældningskoefficienten i Stern-Volmer plottet i de 2 tilfælde derimod ikke den samme. Hvorfor? (Den er lidt snedig)."
Er der nogen som har nogle gode idéer til hvorfor det forholder sig sådan?
Skriv et svar til: Photokemi: Quenching
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
