Matematik
Ligefrem/omvendt proportionalitet
18. juni 2008 af
Kokosmarie (Slettet)
Jeg skal til eksamen i mat. på B-niveau i morgen. Et af emnerne er det, som står i overskriften.
Jeg ved ikke helt, hvad man skal sige om det emne i en halv time. Jo, selvfølgelig, at y = k * x er ligefrem
og y * x = k er omvendt.
Hvad er der mere i det emne?
Jeg ved ikke helt, hvad man skal sige om det emne i en halv time. Jo, selvfølgelig, at y = k * x er ligefrem
og y * x = k er omvendt.
Hvad er der mere i det emne?
Svar #1
18. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)
Du kan komme ind på hvordan man finder en forskrift, hvis man kender to punkter. Så har du et bevis der. Du kan også gøre rede for grafernes forløb.
Svar #2
18. juni 2008 af Kokosmarie (Slettet)
Av ja, god idé!
Hvad er det nu, der gælder med hensyn til proportianalitet og potenssammenhæng?
At både ligefrem og omvendt proportionalitet er "udtryk for" (ved ikke om det er præcist formuleret) en potenssammenhæng? Og hvad mere?
Hvad er det nu, der gælder med hensyn til proportianalitet og potenssammenhæng?
At både ligefrem og omvendt proportionalitet er "udtryk for" (ved ikke om det er præcist formuleret) en potenssammenhæng? Og hvad mere?
Skriv et svar til: Ligefrem/omvendt proportionalitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
