Matematik
Vektor, vinkel
19. juni 2008 af
hansiis (Slettet)
Godaften alle sammen...
Jeg har et spørgsmål her jeg ikke helt ved hvordan løses, jeg skal finde vinklen mellem to vektorer, a=(2,-3) og b=(3,4).
Nogen der kan give mig et hint eller hjælpe mig? :o)
Jeg har et spørgsmål her jeg ikke helt ved hvordan løses, jeg skal finde vinklen mellem to vektorer, a=(2,-3) og b=(3,4).
Nogen der kan give mig et hint eller hjælpe mig? :o)
Svar #2
19. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)
Benyt relationen
a*b = |a|*|b|*cos(v)
<=>
cos(v) = (a*b)/(|a|*|b|)
hvor a*b er skalarproduktet.
a*b = |a|*|b|*cos(v)
<=>
cos(v) = (a*b)/(|a|*|b|)
hvor a*b er skalarproduktet.
Skriv et svar til: Vektor, vinkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
