Matematik
delta?
20. juni 2008 af
mathias-s (Slettet)
Hej.
Hvordan kan man forklare med andre ord, at hvis x øges med størrelsen ?x så øges y med størrelsen ?y?
Jeg forstår ikke det der delta...
Hvordan kan man forklare med andre ord, at hvis x øges med størrelsen ?x så øges y med størrelsen ?y?
Jeg forstår ikke det der delta...
Svar #1
20. juni 2008 af mathon
delta foran en variable
betyder
ændringen i den variables værdi:
hvis x ændres fra x1=7 til x2=9
er
ændringen
delta_x = x2-x1 = 9-7 = 2
betyder
ændringen i den variables værdi:
hvis x ændres fra x1=7 til x2=9
er
ændringen
delta_x = x2-x1 = 9-7 = 2
Svar #2
20. juni 2008 af mathias-s (Slettet)
(der skulle selvfølgelig have stået delta foran x og y)
okay. taler man altid om når man går et punkt ud, eller kan det også være f.eks. x1 og x6?
okay. taler man altid om når man går et punkt ud, eller kan det også være f.eks. x1 og x6?
Skriv et svar til: delta?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
