Matematik
Relativ vækst, renteformlen
22. juni 2008 af
Isobella (Slettet)
HJÆLP til MatC eksamen om to dage søges
Hvad er relativ vækst ?? (gerne detaljeret svar, da matematik ikke lige er mig).
Hvis man bliver bedt om at REDEGØRE for ex eksponentiel vækst el. vinkelsum osv, hvad er at redegøre så, altså hvad gør/siger man, hvordan redegører man for noget indenfor matematikkens verden?
Så har jeg et spg. der siger:
"´Du skal komme ind på renteformlen og på, hvordan de indgående størrelser kan bestemmes". Fatter ikke en meter af det
Please hjælp
Hvad er relativ vækst ?? (gerne detaljeret svar, da matematik ikke lige er mig).
Hvis man bliver bedt om at REDEGØRE for ex eksponentiel vækst el. vinkelsum osv, hvad er at redegøre så, altså hvad gør/siger man, hvordan redegører man for noget indenfor matematikkens verden?
Så har jeg et spg. der siger:
"´Du skal komme ind på renteformlen og på, hvordan de indgående størrelser kan bestemmes". Fatter ikke en meter af det
Please hjælp
Svar #1
22. juni 2008 af ibibib (Slettet)
Relativ vækst er vækst i procent.
Renteformlen er K=Ko·(1+r)^n. Du skal beregne både K, Ko, r og n hvis du kender de tre andre.
fx. Bestem den årlige rente hvis 200 kr. vokser til 300 kr. på 8 år.
300=200·(1+r)^8
300/200=(1+r)^8
osv.
Renteformlen er K=Ko·(1+r)^n. Du skal beregne både K, Ko, r og n hvis du kender de tre andre.
fx. Bestem den årlige rente hvis 200 kr. vokser til 300 kr. på 8 år.
300=200·(1+r)^8
300/200=(1+r)^8
osv.
Svar #2
22. juni 2008 af Isobella (Slettet)
Tak for svaret (desværre holder min hjernekapacitet ikke til det).
Skriv et svar til: Relativ vækst, renteformlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
