Fysik

bølgelængde

23. juni 2008 af idababy (Slettet)
Hejsa. Hvis jeg skal beregne bølgelængden for lys, skal jeg bare omforme denne ligning: v=f*lambda <=>
lambda = f*v

er det rigtigt isoleret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2008 af peter lind

Divider begge sider med f. Det giver lambda=v/f

Svar #2
23. juni 2008 af idababy (Slettet)

nårh ja selvfølgelig, mange tak. :)

Skriv et svar til: bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.