Matematik
Redegørelse for løsning af andengradsligninger
23. juni 2008 af
bollepolle (Slettet)
Er der nogen der kan gi' en redegørelse for løsningen af andengradsligninger, eller er det her rigitgt?
ax^2+bx+c=0
d=b^2-4ac
L=(-b(+ -) kvadratrod[d])/2*a??
hvis d>0 findes der 2 løsninger
Hvis d=0 findes der 1 løsning
Hvis d<0 findes der 0 løsninger
På forhånde tak
ax^2+bx+c=0
d=b^2-4ac
L=(-b(+ -) kvadratrod[d])/2*a??
hvis d>0 findes der 2 løsninger
Hvis d=0 findes der 1 løsning
Hvis d<0 findes der 0 løsninger
På forhånde tak
Svar #1
23. juni 2008 af peberdelfinen (Slettet)
Det er nok også en god idé at udlede løsningsformlen....
Svar #3
23. juni 2008 af peberdelfinen (Slettet)
du skal bevise at løsningerne til en andengradsligning er givet ved (-b+-sqr(d))/(2a)
Skriv et svar til: Redegørelse for løsning af andengradsligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
