Matematik

hvad mener man med: anvendelse af logaritmefunktion?

24. juni 2008 af mallesxD (Slettet)
hej igen.
hvad menes der med hvis man skriver:
giv eks. på anvendes af logaritmefunktionen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2008 af mathon

log(x*y) = log(x) + log(y)

log((3x)*(5y)) = log(15*xy) = log(15) + log(xy)

log(a^n) = n*log(a)
log ((1+r)^8) = 8*log(1+r)


potensiel udvikling
y = b*x^a

log(y) = log(b*x^a) = log(b)+log(x^a) = log(b)+a*log(x)

log(y) = a*log(x) + log(b)

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juni 2008 af Isomorphician

Måling af dB

Skriv et svar til: hvad mener man med: anvendelse af logaritmefunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.