Matematik
hjælp: vis hvordan grafen for andengradspolynomiet afhænger af a og d.
24. juni 2008 af
mallesxD (Slettet)
hej alle.
jeg er dårlig til matematik, så hvis nogen ville hjælpe, ville det være dejligt.
hjælp til:
vis hvordan grafen for andengradspolynomiet afhænger af a og d ..
tak på forhånden.
jeg er dårlig til matematik, så hvis nogen ville hjælpe, ville det være dejligt.
hjælp til:
vis hvordan grafen for andengradspolynomiet afhænger af a og d ..
tak på forhånden.
Svar #3
24. juni 2008 af mathon
Er du lidt utålmodig - indlæsningen varer lidt tid - eller vil opnås download-valget slet ikke?
Svar #4
24. juni 2008 af Duffy
Tjah, en næsten 17 Mb stor fil...
Hvis f(x) = ax^2 + bx + c
har f graf der kaldes en parabel.
Hvis a>0 vender parablens grene opad.
Er a<0 vender parablens grene nedad.
d er andengradsligningens determinant (d = b^2-4ac).
Er d=0 tangerer parablen x-aksen
Er d>0 skærer parablen x-aksen to forskellige steder.
Er d<0 skærer parablen ikke x-aksen.
Hvis f(x) = ax^2 + bx + c
har f graf der kaldes en parabel.
Hvis a>0 vender parablens grene opad.
Er a<0 vender parablens grene nedad.
d er andengradsligningens determinant (d = b^2-4ac).
Er d=0 tangerer parablen x-aksen
Er d>0 skærer parablen x-aksen to forskellige steder.
Er d<0 skærer parablen ikke x-aksen.
Skriv et svar til: hjælp: vis hvordan grafen for andengradspolynomiet afhænger af a og d.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
