Fysik

Hjælp til fysik-opgaver (haster en smule)

30. september 2004 af Marco (Slettet)
Hej

Jeg håber, at der er nogen, som har gode forslag til, hvordan denne opgave skal løses:

http://bigup.peecee.lir.dk/view.php?id=1669

Mvh. Marco

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2004 af Lurch (Slettet)

lyden har samme fart i begge tilfælde, så du kan skrive de to bevægelses ligninger som,
s(t)=v*t1 , den direkte vej
s(t)+0,1m=v*t2, reflektion

sæt de to ligninger lig hinanden, og find forskellen på t1 og t2

Svar #2
30. september 2004 af Marco (Slettet)

ok

hvad så med a & b, har du nogle hints der?

Svar #3
30. september 2004 af Marco (Slettet)

mener self. b & c

Svar #4
30. september 2004 af Marco (Slettet)

Nå - men tak for den hjælp der kom :)

Svar #5
30. september 2004 af Marco (Slettet)

Desuden... a) Det er da bare (340m/s) / 0,1m

Svar #6
30. september 2004 af Marco (Slettet)

eller... t = (0.10 m) / (340 m/s)

Skriv et svar til: Hjælp til fysik-opgaver (haster en smule)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.