Matematik

ligning

17. august 2008 af Jubbas (Slettet)

Hej, kan i hjælpe mig med at bestemme tallet c og ligningen har to løsninger.

2x2+7x+c=0


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. august 2008 af Sherwood (Slettet)

Hint:

Når d<0 har ligningen ingen løsninger.

Når d=0 har ligningen én løsning.

Når d>0 har ligningen to løsninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2008 af Da-ted (Slettet)

Som supplemnt til #1:

ved andengradsligning af typen ax2+bx+c=0 er diskriminanten = d = b2 - 4ac



Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.