Matematik

Ligning

18. august 2008 af pernillebs (Slettet)

Hej alle. Er der nogen der kan give et hint til, hvordan man skal løse: x^3 - 6x = 0?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hint: Sæt x uden for parantes


Svar #2
18. august 2008 af pernillebs (Slettet)

:S Hmm er lidt lost, må jeg indrømme..


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

0=x3-6x=x(x2-6)

Du skal nu løse to ligninger:

x=0, den er så allerede løst

og

0=x26


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.