Matematik

Værdi?

24. august 2008 af delidolu (Slettet)

hejsa derude

opgaven lyder:

Bestem værdien af (x+h)^2-h(h+2x), når h=2 og x=3:

og jeg gør så følgende:

(3+2)^2-2(2+2*3)     <=>     6^2-2(8)     <=>     36-16    =    20

er 20 så værdien ? opgaven ser alt for nem ud , så det ku ære der lå noget helt andet under det , såsom kvadratsætninger ? hva siger i til dette ? Er jeg helt gal på den ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2008 af Danielras (Slettet)

Du udregner den første parentes forkert. Bliver 5^2. Ellers korrekt.


Svar #2
24. august 2008 af delidolu (Slettet)

Tusinde tak :D


Skriv et svar til: Værdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.