Matematik

forklare to udsagn

27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Jeg skal ud fra potensregnereglerne forklare hvorfor følgende to udsagn er sande:

1. sqr(a * b) = sqr(a) * sqr(b)

2. sqr(a / b) = sqr(a) / sqr(b)

Er gået helt kold...


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2008 af Danielras (Slettet)

sqrt(a) = a^(1/2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2008 af ibibib (Slettet)

1. Benyt at sqrt(x) = x^0,5

sqr(a * b) = (a·b)^0.5 = a^0,5 · b^0,5 =sqr(a) * sqr(b)
 


Svar #3
27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Hvad med hensyn til 2.?


Skriv et svar til: forklare to udsagn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.