Matematik

Differentiation f ´( 4 )

28. august 2008 af marillos_lkd (Slettet)

Hejj.

Vil meget gerne hjælpes med denne opgave.

Oplysninger f(x) = sqrt( x - 3)

-Opgaven ; bestem a = f `(4) ved hjælp af CAS- værktøj.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Differentiere f(x) og indsæt 4.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2008 af mathon

på TI89

Define f(x)=√(x-3)
Define g(x)=d(f(x),x)
g(4)
 


Skriv et svar til: Differentiation f ´( 4 )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.