Matematik

HASTER, Ligning forkort udtrykket?

28. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Jeg sidder desværre fast i den her opgave , og jeg skal aflevere den sammen med 24 andre opgaver, men mangler af få den her rettet, så det haster virkeligt.

Her er den: 

a. 3(2x+6) =

b. 6(5-y) =

c. -7(4x+8y) =

d. -5(-9x-3y) =

HJÆÆÆÆÆÆÆLPPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Gang det der står uden for parentes, med hvert led inden i parantesen.


Svar #2
28. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Så du mener jeg skal sige: 3 * 2 = 6  og 3*6= 18. ?

så resultatet er : 6x + 18 ?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2008 af juventuz (Slettet)

#2 det er korrekt


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. august 2008 af mathon

...der var intet at rette. Du vil bare have andre til at levere resultatet.



Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Eps!


Svar #6
28. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Ok. Og resten giver:

b. 30 - y 

c. bliver det ikke til: -7 (4x-8y) = +7+4x-8y.

d. +5+9x+3y

jeg er i tvivl om c og d ?  kan i lige rette det ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Ingen leverede resultatet.. Han eller hun søgte blot hjælp i hints.. Det er da fair..


Svar #8
28. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

# 4.. Jeg fik forklaret hvordan man regnede det ud, jeg regnede det ud og en af de søde mennesker sagde det var rigtigt. og desuden har jeg lige skrevet de resultater som jeg fik, og spørg om nogle kan rette. Så pas dig selv, !!


Svar #9
28. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Alle jer andre, synes i at b, c og d ser rigtige ud? hvis det er forkert må i gerne lige fortælle hvordan man ellers regner det ud ? tak.


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. august 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

b. Forkert. Husk at du skal gange det på hvert led. F.eks: 5(tuf + 5yrk) =5tuf + 25yrk. Prøv de andre igen.


Svar #11
28. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

ok. Så b. giver: 30-6y ? ikk. ?

 c. -28x - 56 y. ?

og d. 45x + 15y.  


Brugbart svar (1)

Svar #12
28. august 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Jov, jov og jov. q:o)


Svar #13
28. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Yessssssssss  :D Nu har jeg forstået hvordan. Tusiind taaaaaaaak for hjælpeeeeeeeeen :))


Skriv et svar til: HASTER, Ligning forkort udtrykket?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.