Matematik

Monotoniforhold og f(x) = 0

30. august 2008 af Icemat89 (Slettet)

Anvend resultatet af monotoniundersøgelsen til at give en begrundet forklaring på antallet af løsninger til f(x) = 0

(Resultatet af monotoniforholdet gav resultatet:

f er voksende i ] -uendelig ; -2]

f er aftagende i [ -2 ; 0]

f er voksende i [ 0 ; uendelig[ )


Svar #1
30. august 2008 af Icemat89 (Slettet)

hvis jeg udregner f(0) giver det -4


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2008 af mathon

hvad med f(-2) ?


Svar #3
30. august 2008 af Icemat89 (Slettet)

f(-2) = 0


Skriv et svar til: Monotoniforhold og f(x) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.