Matematik

Enhedsvektor via multiplikation

02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Opgaven:
Hvilke tal kan man gange disse vektorer med, så man får enhedsvektorer?


Note:
Der henvises til en tegning af nogle vektorer, men da jeg jo ikke kan vise dem her, skriver jeg bare deres længder. (: Håber det er tilstrækkeligt


Vektorene (AC) = 3, (AB) = √((3^2) + (3^2)) og (d) = 3.


Min udregning:


Formel: enhedsvektor_e = (1/|a|)*vektor_a


1)(AC) = længde 3
Så altså.. Jeg har f.eks Vektorene (AC) som har længden 3.
Så jeg siger så bare (1/3)*3 = 1


2)(AB) = længde √((3^2) + (3^2))
(1/√18)*√18 = 1


c) (d) = længde 3
(1/3)*3? = 1
 

Eller hvad?


Svar #1
02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Kan ingen fortælle mig, om jeg gør det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2008 af peter lind

korrekt


Svar #3
02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

SUPER ! (:


Skriv et svar til: Enhedsvektor via multiplikation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.