Fysik

Fysik opg.

04. september 2008 af KME89 (Slettet)

Hvordan laver jeg disse opgaver?

En pære til en cykellygte er mærket 6V, 0,5 A. Det betyder at pæren lyser normalt, når spændningsfaldet over den er 6,0V og strømstyrken gennem den 0,50 A.

- Hvor stor er pærens elektriske effekt da?

- hvor meget energi omsætter pæren på en cykeltur af 20 minutters varighed?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Til effekt benyt da: P=I*U

Til energi skal du benytte at: P=E/t


Svar #2
04. september 2008 af KME89 (Slettet)

Okay tusind tak :D

Kan du passe at resultaterne er

1) 3

2) 0,15

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2008 af juventuz (Slettet)

2 eren er ikke korrekt. E=p*t=3W*20*60s=3600J


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2008 af nørd240 (Slettet)

 2 er ikke korrekt du skulle gerne skrive hvordan du løser den


Skriv et svar til: Fysik opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.