Matematik

Analytisk Plangeomatri opgave.. gerne hurtigt svar..

04. september 2008 af TmZe (Slettet)

 I et koordinatsystem er en linje  l bestemt ved ligningen

x + 3 -100 = 0

og en linje M:

ax -5y +1 = 0

Hvor a er en konstant

bestem tallet a, således at l står vinkelret på m.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2008 af mathon

mangler der ikke et x

her

x + 3? -100 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2008 af mathon

prikproduktet af normalvektorerne er lig med nul

[1,3] * [a,-5] = 0


Skriv et svar til: Analytisk Plangeomatri opgave.. gerne hurtigt svar..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.