Matematik

modsatrettet vektor

05. september 2008 af vinderen (Slettet)

Har virkelig brug for hjæælp til denne opgave, håber nogen vil hjælpe!

bestem koordinatsættet til den enhedsvektor, der er modsat rettet vektor -4 over 3.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2008 af mathon

1) find længden af vektor a = [-4,3]

2 ) beregn vektor b = 1/|a| * [-4,3]

3) den søgte enhedsvektor er - vektor b


Svar #2
05. september 2008 af vinderen (Slettet)

1)længen af vektor a må være sqrt (4^2 + 3^2) = 5

2) 1/5 * [-4/3] = (-20,15)

Kan det passe, at koordinatsættet er (-20,15) ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2008 af Isomorphician

(1/5)*[-4, 3] = [(1/5)(-4), (1/5)(3)] = [-4/5, 3/5]


Skriv et svar til: modsatrettet vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.