Matematik

Nogen der kan forklare hvordan man regner dette? (differentialregnig)

06. september 2008 af malenekk (Slettet)

Hej er der nogen der kan finde ud af hvordan man regner differentialregning, og give en forklaring samtidig?

Jeg har især problemer med disse!

a) f(x) = 2x-4

b) f(x) = -3x+5

c) f(x) = 3/4x+45

En anden opgave lyder: Bestem f (opløftet i 1(kan ikke finde ud af at lave det tegn))for følgende funktioner

a) f(x) = 2x (opløftet i) 2

b) f(x) = -5x (opløftet i ) 2

c) f(x) = 1/2x (opløftet i) 2

På forhånd tak for hjælpen! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af mathon

a) f ' (x) = 2*1*x0 + 0 = 2*1*1 = 2

b) f '(x) = -3


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2008 af mathon

du kender vel

(k*an) ' = k*n*xn-1


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2008 af mathon

rettelse

(k*xn) ' = k*n*xn-1


Skriv et svar til: Nogen der kan forklare hvordan man regner dette? (differentialregnig)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.