Matematik

Ligning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08. september 2008 af Sally_933 (Slettet)

Hjælp med den her opgave:

a) 5(2x+8)=50

b) 25(4x-1)=275

c) 3x-2(x+4)=14

d) 36=3(2x-12)+54

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug nulreglen til de første 2 i hvert fald. Resten kan du løse ved at gange ind i parantesen og fortsætte på normal vis.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2008 af Isomorphician

Har din mor ikke lært dig, det ikke er pænt at råbe?

Gang ind i parenteserne først.

5(2x + 8) = 50

10x + 40 = 50....


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2008 af Jerslev (Slettet)

Rettelse til mig selv: Gang ind i paranteserne først og løs herefter som du plejer. Jeg var vist lige en tand for hurtig i mit indlæg #1.


Skriv et svar til: Ligning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.