Matematik

hjælp please...

09. september 2008 af richgirl (Slettet)

hej

jeg sidder lig med en 2. grads ligning og skal lig være sikker på at jeg gør det rigtigt.

28x^2-8x-3=0

jeg er ved at finde d

det kommer til at se sådan ud

d=(-8)^2-4*28*3

d=16-336

d=-320

er det bar mig, som har regnet noget forkert eller har denne ligning ingen løsning????


Brugbart svar (3)

Svar #1
09. september 2008 af mathon

d =(-8)2- 4*28*(-3)

d=16 + 336

d = 352


Svar #2
09. september 2008 af richgirl (Slettet)

oh yea... 1000tak... det var det, der var i vejen.

hehe nu kan jeg vel komm videre med det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2008 af mathon

y =  ax2  +  bx  +  c

y = 28x2 + (-8)x  +  (-3)


Skriv et svar til: hjælp please...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.