Matematik

Minus gange plus/Plus gange minus

09. september 2008 af NicoLH (Slettet)

Minus gange minus giver plus, og plus gange plus giver minus...

Men hvad giver minus gange plus?

Og plus gange minus?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af Isomorphician

- * + = -


Brugbart svar (5)

Svar #2
12. november 2011 af oldfag (Slettet)

+*- = - / -*+ = - // +*+ = + / -*- = +

Plus gange minus = minus / Minus gange plus = minus // Plus gange plus = plus / minus gange minus = plus.

SÅDAN FOLKESKOLE!

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2014 af mikkelonielsen (Slettet)

Når du har et gangestykke er det fuldstændigt ligemeget hvordan du vender det. Om du siger 2 * 3 eller 3 * 2 er ligegyldigt, derfor giver "minus * plus' og 'plus * minus' det samme.

Hvis du ganger et positivt tal (plus tal) sammen med et negativt tal (minus tal) giver det et negativt tal.

(F.eks.: -2 * 3 = -6 og 3 * -2 = -6)

På samme note giver 'plus * plus' et positivt tal.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

For et produkt af to faktorer, der ikke er nul, er fortegnet positivt, hvis faktorerne har samme fortegn, og det er negativt, hvis faktorerne har forskelligt fortegn.


Skriv et svar til: Minus gange plus/Plus gange minus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.