Matematik

funktioner og grafer HJÆLP

09. september 2008 af benebc (Slettet)

c) bestem ved hjælp af den fudne forskrift halveringskonstanten for holdbarheden og bestem den peocentvise ændring i holdbarheden, når temperaturen øges med 2*c

temperaturen T = y

Holdbareheden D = x

den fudne forskrift er: 

y= (-0,0396825397)x + (-13,888889)

to punkter (-25;280) (-20;154)

 Men ved ikke hvordan jeg skal finde halveringskonstanten?


Skriv et svar til: funktioner og grafer HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.