Matematik

Procentregning

12. september 2008 af P.L. (Slettet)

Hvordan vil de have man skal regne det ud?

Vandindhold %[100%*F/D = G]

F = 17,979 g

D = 29,95 g

Forstår ikke hvad de mener?

Altså hvordan skal jeg udregne 100%*17,979/29,95? Så får jeg det til 60 % ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2008 af peter lind

Du har jo udregnet det!


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.