Matematik

røringspunkt

13. september 2008 af stinaprivat (Slettet)

Hej alle:D

håber på at kunne få lidt hjælp til denne opgave

AB2: OPG 3104:

Funktionen f er bestemt ved f(x) =ln(x2-8). Angiv derefter en ligning for de(n) tangent(er) til grafen for f, hvis røringspunkt han y-koordinaten 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2008 af Isomorphician

Start med at løse 0 = ln(x2 - 8)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2008 af mathon

...og

brug
f '(xo) = (2xo)/(xo2-8)


Skriv et svar til: røringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.