Matematik

Løsning af ligningssystemer

18. september 2008 af Hr. Studie (Slettet)

Hejsa

Jeg skal løse ved håndkraft følgende ligningssystemer:

a)             y = -3 * x + 5   og   y = -6 * x + 8

b)             y = 4 * x + 8    og   y = 3 * x + 7

Håber der er nogen som kan hjælpe mig :-)

(*=gange) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af Mandelbrot (Slettet)

 Når venstre-siden af to ligninger er lig hinanden, er højre-siden også lig hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2008 af debbief (Slettet)

A) -3x+5=-6x+8

-3=-6x +3

3x=3

x=1

Y=2

B) 4x+8=3x+7

4x=3x-1

x=-1

Y=4


Skriv et svar til: Løsning af ligningssystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.