Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

VØ kontante kapacitetsomkostninger?

18. september 2008 af Pandaaa (Slettet)

Hej, sidder og laver afslutningsskema, balance osv. og kan ikke rigtigt finde ud af hvad kontante kapacitetsomkostninger egentlig er? Hvordan finder jeg kontante kapacitetsomkostninger?

På forhånd tak !


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

laver du vø niveau a ? hvilken opgave er du igang med?


Svar #2
18. september 2008 af Pandaaa (Slettet)

Det er opg 25.5 i opgavebogen: Virksomhedsøkonomi HHX niveau A 2. del


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

i øvrigt så står KO formentlig idin opgave, da det plejer at være angivet i forvejen. Og tallet vil være det sammen gennem hele tabellen.


Svar #4
18. september 2008 af Pandaaa (Slettet)

Der står IKKE Kontante kapacitetsomkostninger nogle steder :S


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

Måske kan du bruge dette til noget? men som du kan se er KO altså de kontante kapacitetsomkostninger faste omkostninger så burde stå i din bog, har ik selv bogen med hjemme så kan ikke give dig en løsning. 

SO = samlede omkostninger (KO + VO)
KO = kapacitets omkostninger ( fast omkostninger )
VO = variable omkostninger (VE*AFSÆTNING)
SE = samlede omkostninger pr. enhed (KE+VE)
KE = kapacitets omkostninger pr. enhed (KO/AFSÆTNING)
VE = variable omkostninger pr. enhed (VO/AFSÆTNING)

Differens omkostninger (DOMK )

 


Svar #6
18. september 2008 af Pandaaa (Slettet)

jamen tror jeg har fundet ud af, tak anyways =)


Brugbart svar (3)

Svar #7
18. september 2008 af Cas_sen (Slettet)

Til opgave 25.5 udregnes de kontante kapacitetsomkostninger således:

Salgsfremmende omkostninger 1.500,00
Lokaleomkostninger                  2.160,00
Bilers driftsomkostninger              925,00
Øvrige omkostninger                    940,00
Gager                                         3.937,00
I alt                                            9.462,00
 


Brugbart svar (1)

Svar #8
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

det ser meget rigtigt ud ja ;)


Brugbart svar (1)

Svar #9
25. januar 2010 af kinkyp (Slettet)

lkjlkjækælkj


Skriv et svar til: VØ kontante kapacitetsomkostninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.