Matematik

Rettelse forskrift

25. september 2008 af Nisa1 (Slettet)

hej allesammen nogle der kan rette det her, er nemlig lidt fovirret

Bestem f(3) og løs ligningen g(x) = 0 og f(x) = 7 når funktionen f og g har forskrift:
f(x) 1/3*x-2 og g(x) = √x-x2

f(3)

f(3) = -1

g(x) = 0

 x = 0 eller x = 1

f(x) = 7

x = 27

kan det passe?



 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af Isomorphician

Ja.


Svar #2
25. september 2008 af Nisa1 (Slettet)

okay tak

p.s hvad med denne her

f(-3)
f(-3) = 1/3 · (-3) – 2
f(-3) = -3


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2008 af Isomorphician

Ja.


Skriv et svar til: Rettelse forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.