Fysik

Fart

27. september 2008 af spørg mig (Slettet)

Hej alle sammen.

Et hmmerhoved rammer et søm i en væg med en fart på 5 m/s. Sømet standser hammereb i løbet af 0,005 s. Hvor stor er hammerhovedets acceleration i slaget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2008 af mathon

a = (v - vo)/t

a = (0 m/s - 5 m/s)/(0,005 s) = (-5 m/s)/(0,005 s) = -1000 m/s2  =  -1 km/s2


Skriv et svar til: Fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.