Fysik

Tid og fart

27. september 2008 af spørg mig (Slettet)

Hej alle sammen.

En potteplante blæser ud ad et åbenstående vindue på 4. sal, og falder derefter lige ned. Vinduets højde over gadeniveaue er 13,5 m.

a) Hvor lang tid er potteplanten om at nå gaden?

b) Med hvilken fart ramme potteplanten gaden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2008 af mathon

h = ½gt2

t = √(2h/g)

 v = g*t = g*√(2h/g) = √(2hg)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2008 af janko (Slettet)

#0, fandt du ud af opgaven`?


Svar #3
28. september 2008 af spørg mig (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af det


Skriv et svar til: Tid og fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.