Matematik

procent

27. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen jeg har hjemmeopgave for til på mandag vil i være søde og hjælpe mig med de her opgaver, jeg skal omskrive til procent: 0,85  og  3/8       på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2008 af mathon

0,85 = 85%

3/8 = 37,5%


Svar #2
28. september 2008 af hej. (Slettet)

mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

0,85*100= 85 %

3/8=0,375*100=37,5


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.