Kemi

stofmængdekonc

30. september 2008 af Signesp (Slettet)

10,3 g ecstasy afvejes og hældes i en 250 mL målekolbe. Der tilsættes vand til stregen
Hvordan beregner jeg så stofmængdekoncentrationen af ecstasy.?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

n = (10 g)/(193.25 g/mol) = 0.05 mol

c = (0.05 mol)/(250 mL) = 0.207 mol / L


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#1.

Wow, jeg var fuld da jeg skrev det dér!


Skriv et svar til: stofmængdekonc

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.