Fysik

Mega nem og kort opg!

01. oktober 2008 af den grimme ælling (Slettet)

En der kan forklare mig hvordan jeg løser denne meget simple opgve?

http://peecee.dk/upload/view/133401

Jeg forstår bare ikke havd det er jeg skal og hvordan jeg skal??


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2008 af janko (Slettet)

når den er så "mega" nem, bør du vel selv kunne løse den!  


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Brug en mere sigende overskrift en anden gang :)

Se på hvor meget strøm der kommer ind til knude punktet og hvor meget der forsvinder. Det skal være lig hinanden.

Eksempelvis ved den første kommer 5A+7A=12A ind mod knudepunktet og ved den ene vej forsvinder der 3A, altså mår der ved den anden vej forsvinde 12A-3A=9A.


Svar #3
01. oktober 2008 af den grimme ælling (Slettet)

så er den anden 20?


Svar #4
01. oktober 2008 af den grimme ælling (Slettet)

nej undskyld 10!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvor meget kommer ud? 19A+3A=22A og der kommer ved den éne 10A ind.. 22A-10A=???


Svar #6
01. oktober 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Pis! Jeg forstår simpelthen ikke, at jeg kan være så dum!! :-(

Det går mig så inderligt på nerverne!


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Bare giv dig god tid og tag det skridt for skridt :) Så indser du hvordan du skal gribe opgaven an.


Svar #8
01. oktober 2008 af den grimme ælling (Slettet)

#5

Der kommer faktisk 11A ind? og 19-3A ud? så må det da være 11?? (midterste tegning)


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

#8 Ja, det er rigtigt. Jeg skrev 10A ind i stedet for 11A. Skrev efter hukommelsen :)


Svar #10
01. oktober 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Så det er rigtigt??

YES!!!


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Jep, det skulle jeg mene :)


Skriv et svar til: Mega nem og kort opg!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.