Matematik

Ligninger OH NO!

07. oktober 2004 af sweety-pigen (Slettet)
Hey er der en der gider hlælpe mig med et par ligninger..

2 (x + 3) > ½x -7

og

x i 5 = 37

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2004 af Damon (Slettet)

2 (x + 3) > ½x -7 <=>
x+3 >(1/4)x-(7/2) <=>
(3/4)x > -13/2 <=>

x=(-13/2)/(3/4)

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2004 af frodo (Slettet)

hvad står der i den sidste?

Men den første:
2 (x + 3) > ½x -7 <=>
2x+6 > ½x-7 <=>
1,5x>-13

Regn selv resten!

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2004 af Damon (Slettet)

x^5 = 37 <=>
x=37^(1/5)

Svar #4
07. oktober 2004 af sweety-pigen (Slettet)

Hmm der står x^5=37
kan det passe den først giver -8,666?

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2004 af frodo (Slettet)

den første er god nok, eller dvs. du får at x>-8,6666666666666!

Svar #6
07. oktober 2004 af sweety-pigen (Slettet)

hmm ja og hva så med den næste?? den forstår jeg ik helt hvordan jeg ska regne?

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. oktober 2004 af frodo (Slettet)

den femte rod af 37!! Damons udregning er fin, idet der henvises til #3!

Svar #8
07. oktober 2004 af sweety-pigen (Slettet)

Okay takker :)

Skriv et svar til: Ligninger OH NO!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.