Matematik

Find t

02. oktober 2008 af TjooDk (Slettet)

Er lidt usikker på følgende resultat.

Hey skal bestemme t ud fra følgende 2 funktioner f(x)= Aert   og  g(x)=Best

f(x) = g(x)

A og B er større end nul.

Gør følgende:

Aert =Best 

<=> 

ln(A)rt - ln(B)st =0<=> 1/t = ln(A)r-ln(B)s <=> 1/t  = ln(A/B)(r-s)< => t = ln(B/A)([1/(r-s)] 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2008 af c_aastrup

Sydsætters Matematisk Analyse som de kører med på Økonomi første år?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du tager rigtig nok ln til funktionerne, men når du deler med t, står der ikke 1/t, men 0/t.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2008 af c_aastrup

Den er ikke helt korrekt. Det er din tredje biimplikation hvor det galt. Jeg får



 


Skriv et svar til: Find t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.