Matematik

Procentregning

04. oktober 2008 af Okonomiyaki (Slettet)

Indbyggertallet i Kenya var 31 mio. i år 2000.
I perioden 1950-2000 er indbyggertallet i gennemsnit steget med 3,29% om året.

Beregn indbyggertallet i 1950

tak på forhånd :]]


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2008 af mathon

I(x) = Io*1,0329x

I(50) = 31 mio. = Io*1,032950

Io = 31 mio. * 1,0329-50  


Svar #2
04. oktober 2008 af Okonomiyaki (Slettet)

tak

men jeg har problemer med facit ;$$


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2008 af mathon

Io = 31 mio. * 1,0329-50 = 6,1 mio.  


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.