Matematik

Ligninger... argh!

04. oktober 2008 af Study_Hard_Now (Slettet)

hejsa.. jeg har et ligningssystem som jeg skal løse.. men næh nej..om jeg kan finde løsningen! håber der er nogen der kan hjælpe? (vil gerne ha mellemregningerne med, så jeg også kan se metoden)

y - λPx = 0

x - λPy = 0

B - PxX - PyY = 0


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2008 af JacobJensen (Slettet)

Du er et skvat!


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2008 af daleif (Slettet)

JacobJensen >> hvad skulle den kommentar gøre godt for?

Hvad skal systemet løses for? Det er ikke videre klart fra dine ligninger.


Svar #3
05. oktober 2008 af Study_Hard_Now (Slettet)

Never mind.. jeg har fundet ud af det..


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2008 af daleif (Slettet)

Måske skulle du forklare problemet og løsningen, om ikke andet så af hensyn til senere brugere som laver en søgning


Skriv et svar til: Ligninger... argh!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.