Matematik

Procent

04. oktober 2008 af Alfredjns (Slettet)

Hvordan finder man hvor mange procent det er,

1. 40 af 180 i Procent=%

2. 60 af 420 i Procent=%

3.15 af 105 i Procent=%

4.12 af 108 i Procent=%

5.25 af 450 i Procent=%

6.16 af 960 i Procent =%

Tak i forvejen


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2008 af Isomorphician

1:

(40/180) = hvor stor en andel 40 udgør af 180.

(40/180) * 100 = hvor mange procent 40 udgør af 180.


Svar #2
04. oktober 2008 af Alfredjns (Slettet)

Bliver det så  1800/400


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2008 af Isomorphician

Du ganger en brøk med en konstant, ved at gange tælleren med konstanten.

Dermed:

(40/180) * 100 = (40*100)/180 = 4000/180


Svar #4
04. oktober 2008 af Alfredjns (Slettet)

Bliver det så til 22.22 %


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2008 af Isomorphician

Ja det gør.

Du kan altid selv regne efter og tjekke dine resultater.

180 * 22,22 % = 180*0,2222 = 40


Svar #6
04. oktober 2008 af Alfredjns (Slettet)

Takker


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.