Matematik

hjælp til differentialregning

05. oktober 2008 af Nico_090 (Slettet)

Hej jeg har lavet mat og er bare gået lidt i stå.

så ville lige høre til den her opgave

f(x) =√x P(9,3)

er der nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af Mandelbrot (Slettet)

√x = x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Er der et spørgsmål i opgaven?


Svar #3
05. oktober 2008 af Nico_090 (Slettet)

Der står, bestem uden hjælpemidler en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P

f(x) =√x P(9,3)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Benyt tangentens ligning

y = f(xo)+f '(xo)·(x-xo), hvor x0=9 og f(x0)=3.


Svar #5
19. oktober 2008 af Nico_090 (Slettet)

Har lige et ekstra spørgsmål, hvis man har to tangenter med samme hældning (kan være x=4 og x=-4)

hvordan finder man så en ligning for disse tangenter??


Skriv et svar til: hjælp til differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.