Matematik

Vektor

05. oktober 2008 af TI89Titanium (Slettet)

I et koordinatsystem i rummet er givet en plan a med ligningen:

4x-2y+z+12 = 0

Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem planen a og koordinatsystemets akser.

Nogen hjælp?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af peter lind

Skæringen med x-aksen er givet ved at de andre koordinater er 0. Tilsvarende for de andre akser.


Svar #2
05. oktober 2008 af TI89Titanium (Slettet)

Det svar forstår jeg ikke lige helt præcist. Kan du ikke prøve at formulere dig lidt tydeligere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2008 af peter lind

sæt y=z=0 ind i din ligning og find heraf x. Tilsvarende i de andre.


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.