Engelsk
kan man godt sige det??
09. oktober 2004 af
suzie (Slettet)
Later Bruce develops again and does not care about someone. He just cares about him self. For example when he discuss with Wayne, he tries to show that he is right and not him and Scout
Svar #1
09. oktober 2004 af Slacz Maci (Slettet)
someone = anyone
him self = himself
discus = discusses (ental, tredje person)
"that he is right" = right, rather than him (Wayne?) and Scout.
him self = himself
discus = discusses (ental, tredje person)
"that he is right" = right, rather than him (Wayne?) and Scout.
Skriv et svar til: kan man godt sige det??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
